Open menu

     Наказом Міністерства освіти і науки України від 28.12.2019 № 1643 на підставі рішення Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України від 16.12.2019 у Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова продовжено строк дії спеціалізованої вченої ради СРК 14.719.01 з правом прийняття до розгляду та проведення захистів дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 20.02.14 – Озброєння і військова техніка терміном на 1 рік.

     Наказом Міністерства освіти і науки України від 28.12.2019 № 1643 на підставі рішення Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України від 16.12.2019 у Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова продовжено строк дії спеціалізованої вченої ради СРК 14.719.01 з правом прийняття до розгляду та проведення захистів дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 20.02.14 – Озброєння і військова техніка терміном на 1 рік.
     За п’ять попередніх каденцій, починаючи з 2001 року, у раді захистили кандидатські дисертації 76 здобувачів.
     Згідно з рішенням спеціалізованої вченої ради інституту
18 вересня 2020 року відбулося чергове засідання спеціалізованої вченої ради, на якому успішно захистив дисертацію здобувачі наукового ступеня кандидата технічних наук представник Державного науково-дослідного інституту авіації ЄРКО Віктор Борисович.
   Наукові дослідження здобувачів спрямовані на розв’язання актуальних завдань підвищення обороноздатності Збройних Сил України.
     Перед початком засідання начальник Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова заслужений діяч науки і техніки України, доктор військових наук, професор генерал-майор ЛЕВЧЕНКО Олександр Віталійович вручив диплом кандидата технічних наук викладачу кафедри телекомунікацій та радіотехніки працівнику Збройних Сил України КАРАЩУК Наталії Миколаївні, яка захистила дисертацію в спеціалізованій вченій раді військового інституту 13 грудня 2019 року.
     Командування та колектив військового інституту щиро вітають науковців з їх здобутками і бажають успіхів у службовій діяльності та подальших наукових досягнень.